13-30 -vuotiaille suunnattu Nuorille.fi-hakupalvelu etsii puolestasi kristilliset nuortenmenot kartalta kaikkialta Suomesta. Haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden kokea uutta, saada kavereita ja löytää ehkä hengellinen kotikin itsellesi!

Palvelusta on pyritty rakentamaan niin kattava kuin mahdollista. Joissakin poikkeustapauksissa yksittäisiä seurakuntia on saatettu sisällyttää karttaan, vaikka niillä ei olisi erillisiä nuortentilaisuuksia, jos nuoret on erityisen vahvasti otettu mukaan seurakunnan toimintaan muulla tavalla. Luterilaisia paikallisseurakuntia ei toistaiseksi ole toiminnan erittäin suuren määrän vuoksi voitu erikseen sisällyttää palveluun: tietoja kyseisistä seurakunnista saa evl.fi-sivulta.

Palvelu syntyi Uskovaiset nuoret -ryhmän nuorten aktiivisuudesta. Useiden vuosien ajan ryhmän nuoret päivittivät ryhmässä listaa erilaisista nuortenmenoista ympäri Suomen. Siitä syntyi idea rakentaa palvelu, jonka kautta toimintaa voi hakea astetta tehokkaammin!

Hakua rakennettaessa olemme pyrkineet parhaamme mukaan takaamaan, että tarjotuissa menoissa nuoret voisivat kohdata armahtavan ja rakastavan Jumalan ja rakentua uskossaan Kristukseen:

“Sitoudumme lihaksi tulleeseen Sanaan eli Jeesukseen Kristukseen, joka on tie, totuus ja elämä. Sitoudumme myös kirjoitettuun Sanaan eli Raamattuun, joka on erehtymätön, ikuinen ja täydellinen ilmoitus kaikessa, mitä se opettaa.”
– UN:n arvoperusta

Jos löydät kartan tiedoista puutteita tai vanhentuneita tietoja, voit ilmoittaa niistä sivulla olevalla lomakkeella. Palvelusta vastaa Uskovaiset nuoret ry.